TipsVrouwenWeetjes

3 redenen om gewicht te verliezen met behulp van afvalshakes

behulp van afvalshakes
276views

De overtollige kilo’s kwijtraken… er zijn tal van verschillende boeken over geschreven. Iedereen lijkt het beter te weten. Maar heel eerlijk, er bestaat geen perfecte methode die voor iedereen geldt. Er is geen wondermiddel waardoor we nooit meer zwaarlijvig zullen zijn. Gewicht verliezen blijft een strijd. Eentje waarin je de balans moet weten te vinden. Eentje waarin je moet ontdekken hoe je blijvend van deze kilo’s af kunt komen. Dit betekent dan ook dat je niet alleen een dieet moet volgen, maar ook je gehele leefstijl moet omgooien. Afvalshakes kunnen hierbij zeker helpen.

Afvallen met shakes werd langere tijd niet als de beste methode voor afvallen beschouwd. Veel mensen zagen dit als een crashdieet. Inmiddels weet echter vrijwel iedereen dat dit helemaal niet het geval is. Natuurlijk moet je niet ál je maaltijden voor shakes vervangen, maar wanneer je je houdt aan de instructies kan dit juist een prima methode zijn om gezond, verantwoord en vooral blijvend af te vallen. Ben jij benieuwd of afvallen met shakes ook wat voor jou is? Wij geven 3 redenen waarom je dit zeker eens moet uitproberen.

1.    Het enorme gemak

Een van de grootste voordelen van het gebruik van shakes is toch wel het enorme gemak waarmee je deze kunt gebruiken. Ze kunnen gemakkelijk geprepareerd worden en je beschikt altijd binnen no-time over een gezonde & verantwoorde maaltijd. Bovendien zijn ze ook nog eens ideaal voor onderweg. Wanneer je veel op pad bent voor je werk kan het namelijk heel verleidelijk zijn om even bij het benzinestation te stoppen en een snelle calorierijke hap te kopen. Met een shake is dit echter niet meer nodig. Neem altijd je favoriete shakebeker mee en je hoeft geen onnodige tussenstops meer te maken, waardoor je ook niet meer in verleiding wordt gebracht. Win-win!

2.    Weet precies wat je binnen krijgt

Er zijn van die mensen die altijd precies weten wat er in voedingswaren verstopt zit. Maar de meeste mensen hebben geen idee. Hoeveel calorieën je vandaag al gegeten hebt? Geen flauw idee! Herbalife bestellen is een prima manier om meer inzicht in je totale calorie inname te krijgen. Op iedere shake staat duidelijk vermeldt hoeveel calorieën hierin verwerkt zitten en welke andere stoffen en producten zijn toegevoegd. Zo weet je precies wat je binnen krijgt en is je dagelijkse inname makkelijker uit te rekenen. Zorg ervoor dat je ongeveer 500 calorieën onder de dagelijkse hoeveelheid calorieën blijft. Zo val je geleidelijk en op een verantwoorde manier af.

3.    Langdurig te gebruiken

Veel afvalproducten zijn slechts tijdelijk te gebruiken. Wanneer deze voor langere tijd gebruikt worden, kunnen ze leiden tot een gebrek aan de nodige vitamines en mineralen. Bij afvalshakes van Herbalife is dit niet het geval, omdat je slechts één tot twee maaltijden per dag vervangt. De rest van het dieet kan je dus aanvullen met de nodige groentes en fruit. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor langdurig gebruik en dus ook om blijvend gewicht te kunnen verliezen.

Leave a Response