Huis en tuinMannenTipsVrouwen

Bestel je kunstplanten online

Kunstplant buiten
246views

Die sfeervolle tuin waarvoor nauwelijks of geen onderhoud nodig is, maak je gemakkelijk door kunstplanten te gebruiken. Je kunt op www.leopoldflora.com kunstplanten kopen en de tuin helemaal naar je eigen smaak inrichten. Het voordeel van kunstplanten in de tuin is dat je niet regelmatig met je heggenschaar en tuinhandschoenen naar buiten hoeft om te snoeien. Of om een dode plant uit te graven die het niet gehaald heeft. Met hoge kwaliteit kunstplanten maak je een prachtige tuin en geniet je er een lange tijd van. Kunstplanten zijn tegenwoordig zo mooi gemaakt dat ze sprekend op echte planten lijken en je wel heel goed moet kijken om te zien dat het kunstplanten zijn. Je voor- en achtertuin, bedrijfsentree of terras zullen er bijna sprookjesachtig bij staan, het hele jaar door.

Kies voor een kunsthaag

Door een kunsthaag voor buiten via leopoldflora.com te bestellen krijgt je bedrijf een zeer uitnodigende entree. Gasten in je restaurant, bezoekers in je atelier en klanten in de winkel zullen direct zien dat jouw onderneming verzorgd en professioneel wordt onderhouden. Dat schept vertrouwen! Door het brede assortiment is er genoeg keuze om de perfecte kunsthaag te vinden voor ieder bedrijf. Neem bijvoorbeeld de populaire Buxushaag.

Aansprekende snoeivormen

De befaamde Buxushaag heeft prachtige snoeivormen, waardoor het een plant is die erg populair is geworden. De Buxus kunsthaag past daarom uitstekend in de tuin van je woning, onderneming of bij je sportclub. Met een kunsthaag maak je eenvoudig een terrasscheiding die zorgt voor een knusse sfeer en je gasten op het terras wat privacy geeft.

Lekker zomers met een kunstpalmboom

Naast kunsthagen zijn er natuurlijk nog veel meer kunstplanten die wonderen doen voor de gezellige sfeer in een mooie tuin. Met een kunstpalmboom van LeopoldFlora.com heb je het gevoel dat je in de tropen bent. Maar dan lekker knus in je eigen achtertuin! De kunstpalm is de perfecte vervanger voor een echte palm. Zo’n kunstpalmboom heeft enkele grote voordelen, zoals bijvoorbeeld de uitmuntende overlevingskansen in slecht weer en het feit dat er nauwelijks tot geen onderhoud vereist is. Palmbomen houden van lekker warm weer. Nederland staat helaas niet algemeen bekend om het te gekke terrasjes weer. Door een kunstpalm te bestellen heb je alle lusten, maar nooit de lasten. Het maakt niet uit hoe hard de storm is, een kunstpalm is veilig in een stevige plantenbak. Zo is je kunstplant bestand tegen alle vormen van slecht weer. Of je nu een hittegolf verwacht of windkracht 12 moet doorstaan. Elke tuin of zwembad wordt sfeervol door een kunstpalm, die natuurlijk een hoop aandacht zal trekken.

Bespaar je al die moeite

Misschien is de auto niet groot genoeg, of heb je geen tijd om te shoppen in tuincentra. En wie kan je eigenlijk helpen met dragen? Geen zorgen, want alle kunstbomen voor buiten en kunstplanten voor binnen kun je online bestellen. Wanneer je voor 11:00 bestelt heb je de kunstboom al heel snel in huis. Van maandag tot en met vrijdag kun je rekenen op directe verzending. Je nieuwe kunstboom heb je de volgende dag al in huis. Bestel je in het weekend? Dan wordt de kunstboom op dinsdag bezorgd. Zo kun je jouw kostbare tijd gebruiken voor andere dingen. Bijvoorbeeld om een mooi plekje te kiezen voor die schitterende kunstboom of -plant. Bij bestellingen vanaf 75 euro worden de kunstplanten helemaal gratis verzonden!

Kunstplanten in je tuin

Plaats de kunstbomen, kunsthagen of kunstplanten in een stevige plantenbak. Je kunt er voor kiezen om deze zelf te maken, maar je kunt ook een prachtige plantenbak kopen. Neem bijvoorbeeld een houten plantenbak met een natuurlijke uitstraling, een betonnen of aardewerk plantenbak die je kunstplanten beschermt tegen storm en rukwinden. Of misschien heb je liever een stenen of kunststof plantenbak. Hoe dan ook, zolang je rekening houdt met het verzwaren van de plantenbak, blijft je kunstboom, -plant of -heg keurig rechtop staan!

 

Leave a Response