MannenTipsVrouwen

Hoe kun je overzichtelijker plannen op je werk?

whiteboard werk
192views

Als je op je werk veel taken tegelijk moet doen en er lopen diverse projecten door elkaar heen dan wil je deze natuurlijk goed kunnen plannen. Als je voornamelijk op zoek bent naar een tool die je meer overzicht geeft dan zou je een whiteboard van whiteboardshop.nl kunnen bestellen. Daar verkopen ze whiteboards in allerlei soorten en maten, zowel voor op kantoor als voor thuis. Zo’n whiteboard is ideaal om planningen en aantekeningen op te maken. Je krabbelt er gemakkelijk iets op, wat je met de bijgeleverde wisser ook weer weg kunt vegen. Veel ondernemers vinden het hartstikke handig om een groot whiteboard bij hun bureau te hebben hangen, want zo vergeten ze nooit meer iets. In deze webshop kun je bovendien een whiteboard laten bedrukken. Dit kan met elke afbeelding die je maar wilt.

Een whiteboard laten bedrukken voor een planning op maat

Werk jij met een heel specifiek soort planning en kun je geen voorbedrukt whiteboard vinden die daarbij past? Dan kun je ook een whiteboard laten bedrukken. Je kunt in dat geval het whiteboard geheel zelf ontwerpen, en de lijnen en teksten precies laten bedrukken waar jij ze wilt. Plan jij bijvoorbeeld taken op een hele specifieke manier in en past daar geen standaard agenda bij? Dan laat je gewoon op maat een whiteboard bedrukken met lijntjes en vakjes zoals jij hem wilt hebben. Misschien willen je collega’s er ook wel een!

Whiteboard bedrukken met eigen print

Voor kinderen is het natuurlijk ook super leuk om een whiteboard van whiteboardshop.nl op hun kamer te hebben waar ze op kunnen tekenen. Je kunt voor hen een kant en klaar exemplaar bestellen, maar er ook een laten bedrukken met een leuke print voor kinderen. Een landkaart bijvoorbeeld, of een afbeelding van hun Disney helden. Daar overheen kunnen ze dan aantekeningen maken, bijvoorbeeld voor school of spelletjes.

Liever een whiteboard muur bestellen?

Als een enkel whiteboard voor jou niet groot genoeg is dan kun je natuurlijk ook een complete whiteboard muur bestellen bij deze webshop. Deze maken ze uiteraard op maat, want een whiteboard muur heeft altijd een andere maat, zeker als je wilt dat hij exact aansluit op een specifiek muurtje. Hoe dan ook kun je bij hen grote formaten whiteboards bestellen, waarop je werkelijk alles kunt schrijven wat je wilt en zeer uitgebreide overzichten kunt maken van je planning. Handig voor de gehele afdeling als jullie aan grote projecten werken. Zo weet iedereen altijd hoe de zaken ervoor staan en wat er nog moet gebeuren. Eventueel kun je elke werknemer zelf een kleiner whiteboard geven bij diens bureau, waarop diegene zelf aantekeningen kan maken. Dit whiteboard laten bedrukken met een soortgelijke indeling als de grote versie maakt het voor iedereen overzichtelijk, waardoor nooit meer iets vergeten wordt.

 

Leave a Response