GrappigeMannenTipsVrouwen

Een gepersonaliseerde broodtrommel met foto

Broodtrommel
326views

Ene broodtrommel is erg handig om mee te nemen naar school, kantoor of onderweg. Jouw brood kun je gemakkelijk en lekker meenemen, zonder dat het wordt geplet in de tas. Het is natuurlijk handig om jouw broodtrommel te herkennen, zodat je het niet gemakkelijk kunt omwisselen met die van een ander. Dit kun je doen op verschillende manieren, namelijk een broodtrommel kiezen met een opvallende kleur of opdruk, of je kunt ervoor kiezen om een broodtrommel te personaliseren. Wanneer je hier een foto op laat drukken wordt de broodtrommel een stuk persoonlijker. Een broodtrommel is ineens ook  een leuk cadeau waarmee je iemand ontzettend kunt verrassen. Er zijn diverse soorten broodtrommels te vinden die je geheel kunt personaliseren. Zelf kun je de kleur, de vorm, het formaat en de foto uitkiezen.

Lunchen met een prachtige broodtrommel

Zodra het pauze is, mag jij je broodtrommel weer tevoorschijn toveren. Het is nu nog leuker om buiten de deur te lunchen, want dan mag je jouw broodtrommel weer meenemen. Heb jij standaard broodjes in je broodtrommel of neem jij ook altijd nog andere dingen mee? Er bestaan natuurlijk ook broodtrommels met verschillende afscheidingen ertussen, zodat jij bijvoorbeeld ook nog een beetje rauwkost mee kunt nemen om een lekkere afwisselende lunch te maken. Jouw lunch is elke keer weer opnieuw een feestje!

Een broodtrommel met foto als cadeau

Natuurlijk is het hebben van een mooie broodtrommel erg leuk, maar het is soms nog leuker om een broodtrommel cadeau te geven. Een gepersonaliseerde broodtrommel maakt het cadeau nog leuker, omdat je dan ook een persoonlijk cadeau kunt geven. Is er dus iemand jarig of wil je iemand ergens voor bedanken? Dan is een broodtrommel met foto natuurlijk een goede optie. Je weet in ieder geval zeker dat je hiermee op een verjaardag aan kan komen. Tegenwoordig kun je dit gemakkelijk online samenstellen en laten bedrukken, zodat het daarna ook gewoon op het opgegeven adres afgeleverd kan worden.

Personaliseer online jouw broodtrommel

Benieuwd waar je terecht kunt voor een persoonlijke broodtrommel met foto? Bij MyMepal kun je uit een ruim assortiment met broodtrommels kiezen om vervolgens alle stappen te doorlopen van het personaliseren. Kies een kleur, een tekst en een foto en Voilà, jouw gepersonaliseerde broodtrommel is klaar. Online bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Leave a Response