MannenTipsVrouwenWeetjes

Snel en goedkoop een pakket verzenden!

Pakketten
128views

Verstuur jij vaak pakketten? Dan weet je vast dat de prijs erg kan oplopen. Het liefst betaal je zo min mogelijk voor het verzenden van al je pakketten. Maar daarbij moet wel de kwaliteit van je webshop in tact blijven. Geen zorgen hierover! Wij hebben dé oplossing voor jou. In deze blog vertellen we je alles over pakketten versturen.

Werk samen met Shops United

Jij wilt dus zo min mogelijk betalen voor het versturen van je pakketten, zonder de kwaliteit te verliezen. Dat kan! Bij Shops United kan je snel en goedkoop al je pakketten versturen. Een samenwerking met Shops United biedt vele voordelen en je bent in een paar stappen klaar. Je koppelt eenvoudig je webshop, waardoor je niks meer handmatig invoert. Vervolgens kan je gratis de scan en print gebruiken, waardoor je sneller en makkelijker jouw zendingen van je webshop verwerkt. Tot slot ben je een stuk voordeliger uit door de pakketvolume die is opgebouwd door meer dan 3000 webshops die zich hebben aangesloten bij Shops United. Pakketten versturen is nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest!

Vele verschillende vervoerders

Shops United kent vele verschillende vervoerders waar jij gebruik van kan maken. Hierdoor zit er altijd wel een vervoerder naar jouw wens erbij. Je hebt een ruime keuze uit bijvoorbeeld PostNL, DHL, UPS, Budbee en veel meer. Hou hier wel rekening mee dat iedere vervoerder aan andere tarief aanhoudt. De verschillende tarieven staan voor jou op een rijtje op de website van Shops United. Neem snel een kijkje op de website op een passende vervoerder te vinden voor jou!

Meer informatie over Shops United

Heb jij nog een vraag of wil je nog wat meer informatie? Bezoek dan de website, hier kan je veel informatie vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om contant op te nemen met de klantenservice van Shops United. Zij helpen jou graag verder bij het beantwoorden van al jouw vragen!

 

Leave a Response