Huis en tuinMannenTipsVrouwenWeetjes

Welke verzendverpakking gebruik je?

Post
60views

Er worden dagelijks grote hoeveelheden pakketten verzonden. Producten van winkels en webshops, documenten, cadeautjes, noem het maar op. Het is daarbij natuurlijk erg belangrijk dat het allemaal goed en onbeschadigd overkomt. En daarvoor is een goede verzendverpakking cruciaal. Maar uit welke verzendverpakkingen kun je nou kiezen? En wat zijn de voordelen van de verschillende mogelijkheden? Je leest het in deze blog.

Bubbeltjesenveloppen

Voor kleine maar breekbare producten worden vaak bubbeltjesenveloppen gebruikt. Niet alleen leuk om na de tijd de bubbeltjes te laten knappen ter ontspanning, maar ook een goede bescherming voor je verzonden producten. Doordat het bubbeltjesplastic aan de binnenkant zit blijft je product veilig en gaat het niet kapot als het valt of als er iets anders op drukt. Voor bubbeltjesenveloppen heb je naast de grootte ook nog keuze uit verschillende materialen. Je hebt enveloppen van wit papier, maar ook van Arofol Poly. Arofol Poly is niet alleen waterafstotend, maar ook nog eens onscheurbaar. Hierdoor weet je helemaal zeker dat je pakketjes ongeschonden overkomt bij de ontvanger. Bubbeltjesenveloppen zijn bovendien eenvoudig te sluiten, ze zijn namelijk voorzien van een plakstrip.

Dozen voor de brievenbus

Bubbeltjesenveloppen gaan natuurlijk makkelijk door een brievenbus, maar je kunt je product ook in een doosje verpakken dat door de brievenbus kan. De brievenbusdoos is een eenvoudige en voordelige manier van om platte of papieren producten te versturen. Omdat ze door de brievenbus passen betaal je minder dan wanneer je een grotere verpakking laat versturen die door een bezorger moet worden aangeboden aan de ontvanger. Bijkomend voordeel is ook dat je je pakketje niet kunt missen of op moet halen bij je buren of een ophaalpunt.

Verzendverpakkingen online bestellen

Als je verzendverpakking wil bestellen dan is er online gelukkig genoeg keus. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij Rotimshop. Deze webshop heeft een uitgebreid aanbod verzendverpakkingen die je kunt gebruiken om jouw spullen te versturen. Je kunt daar ook je verzendverpakking laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo of een boodschap. Neem eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op als je nog meer vragen hebt.

Leave a Response