GrappigeHuis en tuinMannenModeTipsVrouwenWeetjes

Een aantal grappige weetjes op een rij

Een aantal grappige weetjes op een rij
1.37Kviews

Als het gaat om grappige weetjes, dan kan je natuurlijk eindeloos doorgaan. Er zijn talloze feitjes die op zichzelf geen waarde hebben, maar die wel gewoon leuk zijn om te weten en te delen. Dit kunnen natuurlijk Chihuahua weetjes zijn. Maar ook allerlei andere onderwerpen zijn dankbaar. Daarom is het leuk om eens een aantal weetjes op een rij te zetten. Zo heb je direct wat feitjes op een rij die je kan gebruiken om bijvoorbeeld een gesprek te starten of op gang te houden. Het is wel heel fijn om te weten.

Grappige weetjes over dieren

Wanneer het over grappige weetjes over dieren gaat, dan gaat het al vaak over huisdieren zoals konijnen en honden. Toch zijn er ook talloze leuke feitjes te geven over dieren en diertjes waar je veel minder snel aan zal denken. Een voorbeeld is de mug. Het is leuk om te weten hoe deze in elkaar zit. Zo wist je waarschijnlijk niet dat alleen de vrouwen kunnen steken. De volgende keer wanneer je dus een jeukende bult hebt, dan weet je dat er een vrouwelijke mug in je slaapkamer heeft gezeten die je te pakken heeft genomen.

De kleur van cola

Omdat de grappige weetjes vooral van pas komen op bijvoorbeeld verjaardagen en feestjes, is het dus ook wel handig om iets te vinden wat je gemakkelijk op dit soort feestjes ter sprake kan brengen. De kans is groot dat er cola gedronken wordt. Dat is voor jou dan een mooi moment om direct in te haken en te zeggen dat deze drank ooit niet donker van kleur, maar juist groen was. Dit is door de jaren heen veranderd omdat dit nu eenmaal beter paste bij het beeld van de drank. In elk geval smaakt het prima.

Nog meer over dieren

Over dieren raak je niet uitgesproken als het om grappige weetjes gaat. In dat opzicht is het bijvoorbeeld ook leuk om het eens over varkens te hebben. Dit zijn van nature al grappige dieren. Wanneer je dan weet dat ze alleen voor zich uit kunnen kijken en naar beneden kunnen kijken, dan is dat natuurlijk helemaal grappig. De dieren zijn zo gebouwd, dat het simpelweg onmogelijk voor ze is om naar de lucht te kijken. Of het strakblauw is, of juist bewolkt, kunnen zij dus nooit zien. Een praatje over het weer zit er niet in,

Bomen die nooit omvallen

Er zijn ook grappige weetjes over de natuur te vertellen. Dit is vooral het geval wanneer het over bomen gaat. Er is namelijk een aantal bomen letterlijk onverwoestbaar. Het is zo dat deze al ouder zijn dan onze jaartelling. De oudste boom die nog staat op de wereld is inmiddels al ruim meer dan 4700 jaar oud. Dat is dus onze jaartelling keer twee en dan nog een beetje. Dit is bijna niet te bevatten. Er zijn nog meer bomen die ook duizenden jaren staan in de tussentijd. Dat doet geen mens ze dus ooit na.

Meer serieuze feitjes verzamelen

Nu wil je natuurlijk niet bekendstaan als de persoon die alleen maar grappige weetjes vertelt op feestjes. Je wilt ook weleens een serieus onderwerp aansnijden. In dat geval is het dus ook slim om kennis te hebben van bijvoorbeeld warmtepomp weetjes. De pomp is sterk in opkomst en zal dat ook in de komende jaren blijven. In dat opzicht is het dus ook wel goed wanneer je over dit soort onderwerpen kan meepraten. Let er dus ook op dat je hier ook wat kennis over opdoet. Dit kan je veel helpen in allerlei soorten sociale situaties.

Leave a Response